CHAMP 77 WG
Substanta activa: hidroxid de cupru + 50% Cu metalic
Formulare: WG (granule dispersabile în apa)
Toxicitate: toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic.
Mod de ambalare: Substanta activa: hidroxid de cupru + 50% Cu metalic
Formulare: WG (granule dispersabile în apa)
Toxicitate: toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic.
Spectru de combatere: mana, patarea unghiulara, basicarea fructelor, focul bacterian, rapan
Mod de actiune
Champ 77 WG este un fungicid de contact cu o capacitate de penetrare în plante si de protejare foarte buna.
Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, în special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor.
Champ 77 WG are actiune preventiva foarte buna prin inhibarea germinatiei sporilor si de blocare a dezvoltarii miceliului în planta.
Modul de utilizare
Vita de vie: 0,2-0,3%(2-3kg/ha) sau 30g de substanta la 10 litri de apa, pentru combaterea manei.
Cartof: 0,3(3kg/ha) sau 30g de substanta la 10 litri de apa pentru combaterea manei
Fasole: 0,25%(2-3kg/ha) sau 30g de substanta la 10 litri de apa pentru combaterea arsura comuna si aureolata.
Castraveti: 0,3%(3kg/ha) sau 30g de substanta la 10 litri de apa pentru combaterea manei, patarea unghiulara.
Tomate de camp: 0,3%(3kg/ha) sau 30g de substanta la 10 litri de apa pentru patarea unghiulara, basicarea fructelor.
Mar, par: 0,2% (2 kg/ha) sau 30g de substanta in 15 litri de apa, pentru combaterea focului bacterian si rapan.
Cantitatea de solutie/ha pentru legume este de 800-1.000 litri iar pentru vii pe rod si pomi fructiferi este de 1.000 litri.
Timp de pauza: 21 zile la mar si vita de vie, 7 zile pentru legume.
Fitotoxicitate
Champ 77 WG este bine suportat de plante la dozele recomandate si nu produce arsuri pe plante inclusiv pe organele florale.
Producator: | Nufarm | Boala tratata: | Mana (Phytophtora spp.), Rapan, Patarea frunzelor, Focul bacterian |